Inca din 1995, Perfect Laser este un producător de renume mondial de mașini industriale de gravat cu laser, mașini de tăiat cu laser, mașini de marcare cu laser fibre, mașini de tăiat cu laser fibre, mașină de gravat 3D cu laser, router CNC, echipamente de marcare cu micropercutie, masini de sudat cu laser și așa mai departe.

Produsele noastre includ mai mult de 20 de serii, 300 de tipuri. Produse și servicii personalizate pentru a oferi clienților un avantaj semnificativ. Datorită calității ridicate a produselor noastre și a performanței fiabile, acestea sunt utilizate pe scară largă în: electronică, hardware, modelare, îmbrăcăminte, încălțăminte, publicitate, imprimare și ambalare, jucării, precum și mai multe industrii.

Modelul PEQD-025 poate inscriptiona atat pe suprafete plane cat si pe suprafete cilindrice.

Prezentare

 • Perfect Laser este lider mondial in fabricarea echipamentelor de inscriptionat cu micropercutie.
 • Masina noastra de marcare este un echipament pneumatic, ce foloseste aerul comprimat pentru realizarea marcarii.
 • Inscriptionarea poate fi 2D – pe suprafete plane sau 3D – pe suprafete cilindrice, ansamblul echipamentului permitand marcajul atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete cilindrice, conice, sferice etc.

Caracterisitici

 • Echipamentul PEQD-025E integreaza intr-o singura unitate cu ecran LCD color partea de comanda, astfel nefiind necesara conectarea la un alt PC. Dimensiunile reduse alte echipamentului vor economisi spatiu si vor creste eficienta productiei.
 • Capabil sa inscriptioneze 2D – pe suprafete plane sau 3D – pe suprafete cilindrice, conice, sferice etc. cu diametrul de 0-150mm sau 0-200mm
 • Pin-ul este produs dintr-un aliaj foarte dur si turnat in matrite de mare precizie. Acesta poate atinge o duritate de HRC92. Datorita excelentei cu care este proiectat, poate asigura viteze mari de scriere si marcaje perfecte de fiecare data.
 • Avand “valve de inalta frecventa “MAC, produse in SUA, asigura o utilizare longeviva
 • Avand “ switch-uri de pozitie “ OMRON, produse in Japonia, asigura o pozitionare precisa, de fiecare data.
 • Avand unitatea de translatie liniara, produsa in Germania, cu functii de autolubrifiere, cu protectie de praf si aer, asigura performante stabile si de mare precizie.
 • Interfata prietenoasa si intuitive, datorita sistemului de operare bazat pe Windows. Avand particularitatea de a avea setari predefinite, este mult mai simplu de utilizat in timpul proceselor de productie. Functie de auto-diagnoza face aceste echipament convenabil si usor de intretinut de catre operatori.
 • Avand “ o teaca din otel pentru pinul de marcat”, produsa de Perfect Laser, a diminuat zgomotul din timpul marcari, problema des intalnita la aceste tipuri de echipamente. Mai mult decat atat, avand rata de abraziune mica si consumul infim de are comprimat, de numai 0.2Mpa , evita irosirea inutila de energie si costuri de intretinere, facandu-le foarte economice.
 • Durata de viata a unui astfel de echipament MTTF este de peste 10 ani, media de functionare de peste 15000 ore, in conditiile in care nu necesita mentenanta si are costuri de exploatare imfime.
 • Softul are functii avansate de editare, poate reda orice caracter sau grafica si este compatibil cu fisierele DXF din AutoCAD, CorelDraw. Poate utilize o multime de fonturi: fonturi MG in AutoCAD, CHR in Borland, TTF in Windows. Support multi-kinds font: MG Font, SHX Font in Auto CAD, CHR in Borland, TTF in Windows.

Aplicatii

 • Marcarea plană și rotativă oferta o utilizare raspandita în domeniul automobilelor, motocicletelor, aeronautică și spațiu, aparate electrice și potrivite pentru toate tipurile de metal și plastic dur marcaj de pe oțel, cum ar fi din oțel inoxidabil, oțel moale, fier, aluminiu, cupru, alama, materiale eloxate, materiale plastice etc.

PEQD-025

Tip inscriptionare Plat + Rotativ
Functie rotativa Da
Suprafata inscriptionare standard 150×100mm
Suprafata marcare optionala 300×200mm / 400×300mm / 200×100mm
Adancime marcare 0.01~2mm
Viteza marcare ≤50mm/s (pentru caractere cu inaltime de 3mm / 3-4 numere /secunda)
Inaltime coloana 0-300 mm
Tolarenta marcare 0.01 mm
Duritate pin HRC 92
Alimentare 220V±10%, 50HZ
Presiune aer 0.2-0.6 Mpa
Consum ≤400 W
Mediu de lucru -5~40 ℃
Greutate 70 kgs