Sistemul de marcare cu jet de cerneală Citronix ci580 ȋntruneşte cerinţele principale necesare majorităţii aplicaţiilor. Avȃnd matrici de scriere de pȃnă la 16 puncte pe verticală, poate marca maxim două rȃnduri de text, date variabile, coduri de bară, logo, caractere speciale. Fiabilitatea deosebită, usurinţa ȋn operare dar şi preţul rezonabil ȋl fac probabil cel mai convenabil aparat de marcare, ca raport performanţe şi calitate / preţ.

Dotari

Smart Flush

Toate modelele de imprimante Citronix au opţiunea SmartFlush activă. Aceasta asigură spălarea automată a capului de marcare la fiecare pornire şi oprire a jetului, folosind solventul din rezervorul echipamentului.
Astfel se asigură pornirea fără probleme a imprimantei, chiar şi după perioade mai lungi de nefolosire.

CONSTRUCTIE

Sistemul de marcare Citronix ci580 este protejat de o carcasă de oţel, avȃnd standard de protecţie IP55. Dimensiunea şi greutatea redusă a acesteia permit integrarea cu uşurinţă a aparatului pe linia de producţie.

Aparatul nu necesită decȃt alimentare electrică la 220V. Ȋntreaga electronică este concentrată ȋntr-o singură placă, folosind tehnologie SMD şi sistem dual procesor Motorola ColdFire. Datorită sistemului de auto-diagnoză şi de monitorizare, funcţionarea echipamentului este deosebit de sigură.

Sistemul hidraulic foloseşte doar o pompă de cerneală, vacuumul fiind creat prin efect Venturi, folosind debitul pompei de cerneală. Ȋn acest fel consumul de solvent este optimizat datorită corelării vacuumului folosit la recuperarea cernelii (responsabil de evaporarea acesteia) cu debitul de cerneală. Alimentarea cu cerneală şi solvent se face ȋn timp ce aparatul imprimă, astfel funcţionarea acestuia fiind neȋntreruptă.

Capul de marcare este robust, putȃnd fi montat ȋn orice poziţie pentru imprimare. El asigură o funcţionare sigură şi ȋn cazul ȋn care alimentarea electrică a căzut, datorită electrovalvei ȋncorporate şi sistemului de auto-spălare.

INTERFATA

 • Editare cu drag-and-drop pentru o plasare mai uşoară a cȃmpurilor. Mesajele cu structură bazată pe câmpuri oferă utilizatorului cea mai convenabilă și versatilă metodă de editare disponibilă.
 • Ecranul VGA, de dimensiuni generoase, meniul bazat pe pictograme și tastatura  QWERTY asigură o programare fără efort.
 • Memoria de mesaje permite schimbarea rapidă a acestora; schimbarea poate fi realizată local, remote sau ȋn regim automat automat .
 • Butoane individuale de pornire şi oprire jet, pentru uşurinţa ȋn exploatare.
 • Funcţia de autodiagnosticare furnizează utilizatorului informații pe ecran, pentru a indica starea sistemului și orice acțiuni corective necesare.
 • Amintirea sarcinilor de întreținere periodice si mesajele de ajutor, oferă asistență utilizatorului fără a fi nevoie să se facă referire la un manual .
 • Conceput pentru o piață globală, imprimanta ci580 are meniul disponibil ȋn peste 20 de limbi.
 • Gamă vastă de caractere speciale şi grafice personalizate, la simpla apăsare a unui buton.

CONECTIVITATE

 • Imprimantele Citronix ci580 au ca si hardware standard integrat Ethernet, RS232, multiple intrări și ieșiri programabile, inclusiv o ieșire releu, asigurând o flexibilitate de comunicare de neegalat.
 • Sistemele pot realiza mai multe sarcini de comunicare în același timp.
 • Informații pot fi transmise simultan la sau de la imprimante, permițând comunicarea cu automate programabile precum și cu retele de calculatoare.
 • Intrările programabile oferă posibilitatea de selecție a mesajelor de la distanță, inscriptionare inversă a mesajelor sau resetarea numărului de produse.
 • Ieșirile programabile permit comunicarea de  mesaje de avertizare sau de eroare de sistem .

 

CARACTERISTICI PRINTARE
Nr. de randuri 1 – 2
Inaltime caractere, mm 3 – 12
Inaltime font, pixeli 5 – 16
Dimensiune duza, microni 65
Dimensiune picatura, microni Macro (75ų)
PixelPlus Nu
PrecisionPlus Nu
SmartFlush Da
Viteza maxima, m/s 6.9
Mesaje Memorie de 50 mesaje; caractere alfanumerice, logo-uri, grafica, numeroase coduri de bare si 2D; numeroase limbi de operare ;  ingrosare ; tipărire inversa și inversata ; înălțime și lățime variabilă a anumitor caractere; numerotare secvențială ; contor produse; imprimare continuă .
INTERFATA UTILIZATOR
Ecran VGA 7″
Limbaj meniu Disponibil in 40 de limbi
Tastatura Tastatura integrala QWERTY disponibila in Latina, Araba, Coreana, Rusa, Greaca si Ebraica
Functii principale Meniu intuitiv bazat pe pictograme; Ajutor incorporat in meniu pentru a simplifica reglarea setarilor, punerea in functiune si structura mesajelor;  buton individual de pornire / oprire; Data de productie, expirare si actuala; numar de lot, contor produse si evidenta schimb; nivele de securitate accesibile cu parola; diagnosticare automata; jurnal de evenimente; memento service; setari de back-up si restore;  Actualizări de software descărcabile
CONECTIVITATE
ciLink  Nu
RS232  Da
Ethernet doar vizualizare
Intrari  ( sensor optic, alarma, programabil ) 1 / 1 / 0
Iesiri (alarme / relee programabile) 3 / 1
CARACTERISTICI FIZICE
Standard protectie IP55
Greutate 18 kg
Interval service 2000 ore sau 12 luni (oricare dintre acestea este intrunit mai devreme), in functie de mediu de lucru / aplicatie
Tensiune de alimentare 100 – 240V/3A, auto-ranging; 50 – 60Hz
Conduit 1.8 metri
Dimensiuni ( l x L x h ) 406mm x 382mm x 396mm
Rezervor cerneala 1.5 litri
Rezervor solvent 1.5 litri
Flacoane consumabile 500 ml.
MEDIU DE OPERARE
Temperatura de operare 5ºC to 45ºC (41-113ºF), in functie de cerneala
Nivel umiditate 10 – 90%, fara condens
ACCESORII OPTIONALE
Balize de alarmă ; fotocelule ; Traductor turatie ( shaft encoder ) ; Kit de aer pozitiv ; Suporti pentru podea sau bancul de lucru ; Stație de spălare a capului de imprimare ; Capul de imprimare în unghi drept ( 90 ° ) ; sistem de fixare a capului de inscriptionat