Citronix oferă o gamă completă de imprimante cu jet continuu de cerneală ( CIJ) și cerneluri pentru a satisface toate nevoile de marcare și codificare. Imprimante Citronix oferă un mod de imprimare non-contact, pe orice tip de produs, indiferent de tipul de material ( plastic, metal , hârtie , lemn , sticlă sau alt tip de substrat ) sau forma acestiua, cu unul până la cinci linii de text de înaltă calitate , grafică și coduri de bare, la viteze foarte mari .

Dotari

Smart Flush

Toate imprimantele ciSeries caracteristica unica SmartFlush Citronix ca dotare standard. SmartFlush folosește solvent machiaj la închis în jos pentru a curăța capul de imprimare meniurile generatorului , duza și jgheab pentru a curăța departe orice reziduu de cerneală .

SmartFlush oferă un mod curat și fără efort pentru a porni – o imprimantă asigurând imprimare imediată de înaltă calitate și timpii morți redus în mod semnificativ prin eliminarea necesarul zilnic de curățare a capului de imprimare manuală . Sistemul funcționează prin activarea supapei de vacuum cu solvent machiaj livrare machiaj capului de imprimare . Solventul este make-up este controlată cu supapa de supapă și în vid a capului de imprimare pentru a asigura duza și jgheabul sunt curate de reziduuri de cerneală , care ar putea modifica potential o secvență de pornire de succes .

Precision Plus

Setări de viteză și calitate a imprimării optimizate, control precis pentru poziția exactă a picăturilor .

Capacități de imprimare complete , inclusiv: text alfanumeric , logo-uri , grafica si diferite tipuri de coduri de bare liniare și 2D DataMatrix ; mai multe limbi de operare ; ingrosare ; capitalizare ; tipărire inversa și inversata ; printare la 90° ( turn ) ; înălțime și lățime variabilă a anumitor caractere; numerotare secvențială ; contor produse; imprimare continuă .

PixelPlus este o caracteristică unică disponibilă numai în gama de imprimante Citronix ciSeries . Controlul inteligent al pixelilor prin intermediul software-ului Citronix permite utilizatorilor să imprime de caractere mici și mari aldine , cu aceeași imprimantă . Fără a fi necesar să se schimbe duzele , utilizatorii pot selecta Normal sau Macro pentru a imprima echivalentul a 60 sau 75 microni picături la înălțimi de imprimare între 0,06 `` ( 1.5mm ) - 0,50 `` ( 12mm ) . Prin urmare, o imprimantă poate face treaba de două imprimante

INTERFATA

 • Editare cu drag and drop pentru o plasare mai usoara a campurilor. Mesajele cu structură bazată pe câmpuri, ofera utilizatorului cea mai convenabila și versatila metoda de editare disponibila.
 • Ecranul VGA, de dimensiuni generoase, meniul bazat pe pictograme și tastatură intreaga QWERTY, asigura o funcționare fără efort.
 • Memorie de 1000 de mesaje pentru schimbarea simpla a acestora în momentul schimbarii produselor – poate fi realizat de la distanță, la nivel local sau automat .
 • Butoane individuale de pornire si oprire jet, ofera utilizatorului o pornire și o oprire de rutina, eficientă si rapida.
 • Functia de autodiagnostizare furnizează utilizatorului informații pe ecran, pentru a indica starea sistemului și orice acțiuni corective necesare.
 • Amintirea sarcinilor de întreținere periodice si mesajele de ajutor, oferă asistență utilizatorului fără a fi nevoie să se facă referire la un manual .
 • Conceput pentru o piață globală, seria ci prezintă numeroase limbaje internationale.
 • Gama vasta de caractere special si grafice personalizate, la simpla apăsare a unui buton.

CONECTIVITATE

 • Sisteme Citronix au ca si hardware standard integrat Ethernet, RS232 multiple , multiple intrări și ieșiri programabile, inclusiv o ieșire releu, asigurând o flexibilitate de comunicare de neegalat.
 • Sistemele pot realiza mai multe sarcini de comunicare în același timp.
 • Informații pot fi transmise simultan la sau de la imprimante, permițând comunicarea către sistemele de la distanță , interfețe de la distanță , precum și conectivitate bază de date.
 • Scanere pot fi folosite pentru operarea de scanare și permițând mesajelor să fie selectat rapid.
 • Intrările programabile oferă posibilitatea de selecție a mesajelor de la distanță, inscriptionare inversă a mesajelor sau resetarea numărului de produse.
 • Ieșiri programabile furnizează metode de a comunica mesajele de avertizare sau de eroare de sistem .

INSCRIPTIONARE

 • Sistemele de imprimare Citronix sunt utilizate într-o gamă largă de industrii, inclusiv produse alimentare, bauturi, hartie, produse de uz casnic, produse de panificatie, farmaceutice, automobile, lemn si postala.
 • Sistemele pot imprima pana la cinci linii de text de înaltă calitate, grafică și coduri de bare.
 • gamă largă de cerneluri cu uscare rapidă, cu caracteristici puternice de aderență oferă o excelentă calitate a imprimării la viteze mari.
 • Cernelurile sunt disponibile pentru o varietate de substraturi sau condiții de mediu.
 • Cerneluri cu uscare rapida sau ecologice se adapteaza usor oricarui tip de aplicație.

VITEZA MARE

 • Toate imprimantele din Seria ci dispun de viteze mari de inscriptionare.
 • singură linie de text se poate imprima la viteze mai mari de 470M / minut, două linii de text – peste 200M / minut, trei sau patru linii de text – peste 100M / minut.
 • Volum mare de inscriptionari realizat cu o intervenție minimă din partea utilizatorului.
 • Consumabilele sunt ușor adăugate datorita sistemului de alimnetare extern, fără a întrerupere procesului de imprimare.
 • Rezervoarele de 1.9 litri pentru cerneala și solvent asigura un interval de cateva săptămâni între reumplerile de consumabile.

CONSTRUCTIE

 • Sistemele ciSeries sunt robuste, din oțel inoxidabil, pentru o funtionare ireprosabila în medii umede sau uscate, dintre cele mai extreme.
 • Sistemele ciSeries au standard de protectie IP55 (NEMA 4) sau IP65 pentru sistemele ci2000.
 • Tehnologie de ultima generatie, o singură placă electronică cuplată, cu componente integrate, cap de imprimare cu spalare automata și cerneală sistem inteligent de operare monitorizează funcțiile critice. Setările de funcționare sunt reglate automat în funcție de mediu pentru a menține
 • calitatea imprimării optimă.
 • singură pompă electronică, o grosime de tuburi de teflon cu pereți, cu un design revolutionar Venturi minimiza
 • puncte de evaporare și de a optimiza vidul de retur de cerneală, conducând la rate mai mici de consum.
 • Minimizând evaporarea fluidului asigură funcționarea la prețuri accesibile și o zonă de lucru mai sigur.
 • ciSeries tehnologia cu jet continuu de cerneală permite capului de imprimare pentru a monta în orice orientare sau mediu inconjurator.
 • Un mecanism de încălzire permite operarea în frig.
 • supapă de cap de imprimare integrat oferă porniri curate și se oprește chiar și atunci când puterea este pierdut.

ci700

CARACTERISTICI PRINTARE
Nr. de randuri 1 – 3
Inaltime caractere, mm 1.5 – 12
Inaltime font, pixeli 5 – 25
Dimensiune duza, microni 65
Dimensiune picatura, microni Normal ( 60ų ), Macro ( 75ų )
PixelPlus
PrecisionPlus
SmartFlush
Viteza maxima, m/s 7.83
Mesaje Stocare dinamica a peste 1000 de mesaje; caractere alfanumerice, logo-uri, grafica, numeroase coduri de bare si 2D; numeroase limbi de operare ;  ingrosare ; capitalizare ; tipărire inversa și inversata ; printare la 90° ( turn ) ; înălțime și lățime variabilă a anumitor caractere; numerotare secvențială ; contor produse; imprimare continuă .
INTERFATA UTILIZATOR
Ecran VGA 7″
Limbaj meniu Disponibil in 40 de limbi
Tastatura Tastatura integrala QWERTY disponibila in Latina, Araba, Coreana, Rusa, Greaca si Ebraica
Functii principale Meniu intuitiv bazat pe pictograme; Ajutor incorporat in meniu pentru a simplifica reglarea setarilor, punerea in functiune si structura mesajelor;  buton individual de pornire / oprire; Data de productie, expirare si actuala; numar de lot, contor produse si evidenta schimb; nivele de securitate accesibile cu parola; diagnosticare automata; jurnal de evenimente; memento service; setari de back-up si restore;  Actualizări de software descărcabile
Functii speciale
CONECTIVITATE
ciLink
RS232
Ethernet
Intrari  ( sensor optic, alarma, programabil ) 2 / 1 / 6
Iesiri (alarme / relee programabile) 3 / 1
CARACTERISTICI FIZICE
Standard protectie IP55 / IP65
Greutate 19kg
Interval service 4,000 ore sau 12 luni (oricare dintre acestea este intrunit mai devreme), in functie de mediu de lucru / aplicatie
Tensiune de alimentare 100 – 240V:3A, auto-ranging; 50 – 60Hz
Conduit 2.7m (9ft) standard si 4.6m (15ft) optional
Dimensiuni ( l x a x i ) 406mm (16.0”), 382mm (15.0”), 396mm (15.5”)
Rezervor cerneala 1 litru
Rezervor solvent 1 litru
Flacoane consumabile 500ml
MEDIU DE OPERARE
Temperatura de operare 5ºC to 45ºC (41-113ºF), in functie de cerneala
Nivel umiditate 10 – 90%, fara condens
ACCESORII OPTIONALE
Balize de alarmă ; fotocelule ; Traductor turatie ( shaft encoder ) ; Kit de aer pozitiv ; Suporti pentru podea sau bancul de lucru ; Stație de spălare a capului de imprimare ; Capul de imprimare în unghi drept ( 90 ° ) ; sistem de fixare a capului de inscriptionat